|
Gyvūnų teisės gyvunuteises.lt diskusijos
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
elwis

Prisijungė: 2007 01 29 Pranešimai: 927 Miestas: Bolzano
|
Parašytas: 2009-08-31 10:16 Rašyti temą: |
|
|
| Laimis Žmuida rašo: | | Tu manai, kad aš pamačiau keletą nesąžiningų mokslininkų ir nusprendžiau, kad mokslas yra š.. ? |
Jei neklystu, tu Laimi turi magistro diploma(istorijos jei gerai pamenu is kazkurios ten temos), ane? O magistras siaip jau yra mokslinis laipsnis... Tai taip iseina, kad tas diplomas stato tave i ta pacia sh kruva (t.y. moksla) kaip ir visus kitus mokslininkus? Is to padarei tokia isvada? Is to, kad malei sh ten kelis metus, kad gautum diploma?  _________________ valgyciau ir vinis, tik kad viniu galvutes sunkiai virskinasi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ems

Prisijungė: 2008 08 15 Pranešimai: 307 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-09-01 20:14 Rašyti temą: |
|
|
Gi nesąmonę pasakei absoliučią. _________________ Go veg or die tryin' |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Laimis Žmuida

Prisijungė: 2006 04 08 Pranešimai: 2115 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-09-03 23:01 Rašyti temą: |
|
|
| elwis rašo: | Jei neklystu, tu Laimi turi magistro diploma(istorijos jei gerai pamenu is kazkurios ten temos), ane? O magistras siaip jau yra mokslinis laipsnis... Tai taip iseina, kad tas diplomas stato tave i ta pacia sh kruva (t.y. moksla) kaip ir visus kitus mokslininkus? Is to padarei tokia isvada? Is to, kad malei sh ten kelis metus, kad gautum diploma?  |
Jėi, gerą pavyzdį pateikei. Štai dar viena silpnoji mokslo vieta - mokslinį laipsnį gali gauti bilekas. Tavo manymu, jei jau gavo diplomą, tai jau mokslininkas? Uspaskichas va irgi turi diplomą, bet koks jis mokslininkas? Kažkoks keistas pas jus mokslo supratimas. Viena mano, kad žemdirbystė yra mokslas, kitas mano, kad diplomą gavai, tai jau mokslininku tapai. Jėė... pilna Lietuva mokslininkų.  _________________ Ištark griežtą NE homoseksualizmo propagandai:
http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2010-05-14-vladimir-bukovskij-politinis-korektiskumas-blogiau-uz-leninizma/44802 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
elwis

|
Parašytas: 2009-09-04 10:12 Rašyti temą: |
|
|
| Laimis Žmuida rašo: | Jėi, gerą pavyzdį pateikei. Štai dar viena silpnoji mokslo vieta - mokslinį laipsnį gali gauti bilekas. Tavo manymu, jei jau gavo diplomą, tai jau mokslininkas? Uspaskichas va irgi turi diplomą, bet koks jis mokslininkas? Kažkoks keistas pas jus mokslo supratimas. Viena mano, kad žemdirbystė yra mokslas, kitas mano, kad diplomą gavai, tai jau mokslininku tapai. Jėė... pilna Lietuva mokslininkų.  |
aaaaa, nu dabar man jau aisku. Laimiui visas mokslas (100%) yra Lietuvos teritorija. Nu tai nuo to ir reikejo pradeti, kad visas mokslas Lietuvoje yra sh, o ne visas mokslas aplamai. O siaip tai pazystu du magistrantus ir du doktorantus kuriu nepraleido, taigi ne kiekvienas gali gauti diploma (cia Italijoj nepraleido, Lietuvoj nezinau). Bakalaura gali gauti belekas, o ne magistra, ir tuo labiau ne daktara. _________________ valgyciau ir vinis, tik kad viniu galvutes sunkiai virskinasi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Laimis Žmuida

|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
globalizacija
Prisijungė: 2007 01 18 Pranešimai: 336 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-09-04 11:43 Rašyti temą: |
|
|
Elwi, tu gal cia pries bangas nesokinek. Va, imk ir pasakyk, kad mokslas yra sh, civilizacija yra sh, protas yra sh, politika yra sh,, zmogus yra sh... Nu gi nors kiek korektiskumo...
As va galvoju, dar niekas nera irodes, kad pvz zalia spalva nera kazkokia beverte nesamone, todel galima butu drasiai teigti, ir zalia spalva yra sh... Turbut ir azotas...
O jei jus va imtumet ir diskutuotumet apie vilkukus, butu idomiau. Aniegi Radviliskyje dar 10 ozku uzpjove. Malaciai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
elwis

|
Parašytas: 2009-09-04 12:16 Rašyti temą: |
|
|
| globalizacija rašo: | Elwi, tu gal cia pries bangas nesokinek. Va, imk ir pasakyk, kad mokslas yra sh, civilizacija yra sh, protas yra sh, politika yra sh,, zmogus yra sh... Nu gi nors kiek korektiskumo... |
Aciu, kaip visada pateiki geru ideju.
Ok. Visas mokslas yra sh, totalus sh ir nieko daugiau. Ir prie to pacio: sh yra ir ta mokslo sritis kuri tiria mityba ir sako, kad vegetariska mityba geriau uz mesos vartojima. _________________ valgyciau ir vinis, tik kad viniu galvutes sunkiai virskinasi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Laimis Žmuida

|
Parašytas: 2009-09-04 12:57 Rašyti temą: |
|
|
| elwis rašo: | | Ok. Visas mokslas yra sh, totalus sh ir nieko daugiau. Ir prie to pacio: sh yra ir ta mokslo sritis kuri tiria mityba ir sako, kad vegetariska mityba geriau uz mesos vartojima. |
Uch, vėl nepataikei. Čia adresuota kitiems forumo dalyviams, nes jie yra veganai ir vegetarai. O aš čia forume tik šiaip, kaip pikantiškas padažas. Aš niekada neteigiau, kad mokslas sakantis, jog vegetariška mityba yra gėris sako tiesą. Taip, kad ne tuo adresu.
Geriau, tiesiog imkim ir susitarkime ką vadiname mokslu, kad galėtume susišnekėti. _________________ Ištark griežtą NE homoseksualizmo propagandai:
http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2010-05-14-vladimir-bukovskij-politinis-korektiskumas-blogiau-uz-leninizma/44802 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|